Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінфін змінив критерії бронювання для аудиторів та консультантів

20 серпня 2024, 08:58
622
0
Автор:
Реклама

Наказом Мінфіну від 30.07.2024 р. № 373 (станом на 18 серпня ще не набрав чинності) внесли зміни до Критеріїв, за якими Міністерство фінансів України визначає підприємства, установи й організації, які мають важливе значення для національної економіки.

Оновлені критерії дозволяють відносити до числа відповідних суб'єктів за наступними ознаками:

- суб'єкти аудиторської діяльності, які надають послуги з обов'язкового аудиту фінансової звітності за договорами з підприємствами, що становлять суспільний інтерес, та/або з підприємствами, які мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави, відповідно до переліку об'єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави;

- виконання робіт та надання юридичних, консультаційних, агентських та інших послуг для Мінфіну на підставі договорів (угод, меморандумів, контрактів), укладених на строк не менше шести місяців, з питань управління об'єктами державної власності, реалізації державної боргової політики, урегулювання спорів, розгляду справ, пов'язаних із виконанням державних боргових зобов'язань України;

- надання юридичних або аудиторських послуг, які забезпечують потреби підприємств, установ, організацій, які перебувають у сфері управління Мінфіну або щодо яких Мінфін здійснює функції з управління корпоративними правами, що належать державі у їхніх статутних капіталах, чи здійснює контроль за їхньою діяльністю, у разі якщо відсутність таких послуг призведе до порушення стабільного функціонування таких підприємств, установ, організацій, що підтверджується листом відповідного підприємства, установи, організації.

Більше ліцензій - більше економії. Тільки зараз нові користувачі LIGA360 можуть замовити рішення за найнижчою ціною. Забезпечте команду надійними інструментами для роботи. Дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини