Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент зробив заяву щодо нових шляхів підтримки бізнесу

23 серпня 2024, 14:30
353
0
Автор:
Реклама

Президент України Володимир Зеленський оголосив у своєму традиційному відеозверненні, що провів тривалу, дуже детальну нараду з урядовцями та представниками Верховної Ради. За її підсумками планують рішення, які треба ухвалити для підтримки наших Сил оборони та для підтримки економічної активності в країні. «Щоб ми могли не лише зберегти робочі місця, а й дати українській економіці більше можливостей, більше потенціалу зростання», - пояснив Президент.

«Це важливі питання - важливі й висновки після зустрічей із підприємцями в областях. Усі деталі представить уряд, коли відповідні проєкти рішень будуть підготовлені. Але вже можна сказати, що домовилися з урядом: міністри шукатимуть альтернативні рішення, без тиску на «білий» бізнес. А також домовились про додаткові державні кроки щодо детінізації», - заявив глава держави.

LIGA360 змінюється для тебе! Єдиний інформаційний продукт для всієї компанії. Спільне поле для роботи із правовими, судовими, реєстровими, договірними, медійними даними. Замов персональну презентацію менеджера сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини