Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Економічне бронювання буде з жовтня-листопада, вочевидь – залежно від рівня зарплати

2 вересня 2024, 10:05
5483
0
Автор:
Реклама

Під час засідання фінансового комітету Верховної Ради представники Мінекономіки підтвердили, що працюють над ідеєю економічного бронювання. Про це повідомив заступник глави Комітету Ярослав Железняк. За словами нардепа, в «мінекономікській» версії економічного бронювання одним з критеріїв буде (але не точно) рівень заробітних плат.

Наразі напрацьовується декілька моделей, але остаточне рішення чекають позицію вищого політичного керівництва. По датам впровадження: десь жовтень - листопад планують. Очікується, що це принесе 40 млрд грн на рік.

«Тому їм потрібна місячна звітність по податкам на зарплати в податковому законі», - додав Я. Железняк. Йдеться про включення норми щодо запровадження щомісячної звітності стосовно оподатковуваних доходів фізосіб до урядового законопроєкту, яким пропонується підвищити окремі податки та військовий збір.

Про бронювання і військовий облік у практичній площині - дізнавайтесь у новій LIGA360. Свіжа аналітика, практика правозастосування, судова практика та роз?яснення держорганів на одній платформі. Замовте презентацію менеджера прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини