Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи підвищують із 1 жовтня податки і військовий збір – які перспективи оновленого законопроєкту

10 вересня 2024, 10:30
1755
0
Автор:
Реклама

Як ми вже повідомляли, Верховна Рада провалила Закон про підвищення військового збору та податків. Заступник глави парламентського податкового комітету Ярослав Железняк оцінив перспективи оновленого законопроєкту №11416-д. За його словами, протягам цього тижня буде напрацьована у уряді нова версія.

«Зараз закінчиться місія МВФ і вже у середу у нас робоча група по доопрацюванню тексту», - каже нардеп. Далі засідання профільного податкового Комітету ВРУ, а десь наступного тижня повторне голосування у першому читання.

«Якщо воно буде успішне (а це прямо залежить від прогресу по митній реформі) то далі час на подачу правок і друге читання», - пише нардеп.

Друге читання буде або, як зазвичай, через 2 тижня, або, якщо буде окреме голосування, яке набере 226+, 7 днів.

Железняк резюмує: «Враховуючи що там точно накидають купу правок+ будуть постанови про блокування підписання, то я думаю що раніше жовтня ми точно на фінальне рішення не вийдемо. Відповідно я поки слабо вірю, що буде хоч якась можливість встигнути впровадити ці зміни до 01 жовтня».

Бажаєте контролювати законодавчі зміни з "гарячих тем"? Спробуйте з новим комплексним рішенням LIGA360. Побачте переваги в дії, замовивши персональну консультацію.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини