Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зняти з реєстрації у державній службі зайнятості трудові договори стане простіше

Реклама

У Мінекономіки оприлюднили проєкт постанови КМУ «Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Кабінету Міністрів України від 29 жовтня 2009 р. № 1168».

Зазначимо, що Постановою № 1168 затверджено порядок реєстрації у державній службі зайнятості укладеного у письмовій формі трудового договору між працівником і фізособою, яка використовує найману працю, а також зняття цього договору з реєстрації у разі розірвання договору за ініціативою фізособи, яка використовує найману працю, у випадках, визначених КЗпП.

У пояснювальній записці автори уточнили, що метою прийняття проєкту акта є приведення нормативно-правових актів у відповідність до законодавства. Даною постановою планують спростити процедуру зняття з реєстрації у держслужбі зайнятості трудових договорів, які на день набирання чинності цього наказу не знято з реєстрації, а саме без сповіщення про це фізособою.

Бажаєш отримати нову LIGA360 на вигідних умовах? Скористайся Special program від LIGA ZAKON. Максимум корисних інструментів та найкраща ціна саме для тебе. Дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини