Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

За кілька днів Мінцифри запустить проєкт Е-резидент

Реклама

У своєму телеграм-каналі нардеп Ярослав Железняк повідомив про плани Мінцифри за кілька днів запустити проєкт Е-резидент, який дає змогу іноземцям відкривати рахунки і вести бізнес в Україні.

Нагадаємо, що Е-резидентство - це онлайн-сервіс, що надає можливість іноземцям онлайн вести бізнес в юрисдикції України та відкривати банківські рахунки. Сервіс дозволяє е-резидентам здійснювати підприємницьку діяльність без необхідності фізичної присутності в Україні.

Такий особливий статус іноземного громадянина в Україні відкриває йому доступ до інформаційно-консультаційних сервісів, спрощує процедури отримання адміністративних послуг та укладення цивільно-правових угод, а також дає змогу дистанційно заснувати бізнес у країні.

Над проєктом Е-резидент Мінцифри працювало з 2019 року.

Народний обранець зауважив, що є співавтором закону про е-резидентство (Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законів України щодо особливостей оподаткування підприємницької діяльності електронних резидентів» від 06.10.2022 р. № 2654-IX).

Бажаєш отримати нову LIGA360 на вигідних умовах? Скористайся Special program від LIGA ZAKON. Максимум корисних інструментів та найкраща ціна саме для тебе. Дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини