Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як потрапити до Переліку платників з високим рівнем добровільного дотримання податкового законодавства з 1 жовтня

26 вересня 2024, 12:40
109
0
Автор:
Реклама

За умови відповідності всім вимогам, визначеним п.п. 69.41.1 підрозд. 10 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ, та критеріям, визначеним п.п. 69.41.2 підрозд. 10 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ, залежно від обраної системи оподаткування, юрособи та ФОП включаються до Переліку платників податків з високим рівнем добровільного дотримання податкового законодавства. Про це відзначили фахівці ДПС у роз'ясненні із категорії 130.07 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.tax.gov.ua).

Повідомляє платника податків про включення/виключення його до/з Переліку платників податків з високим рівнем добровільного дотримання податкового законодавства ДПС шляхом надсилання інформаційного повідомлення через електронний кабінет такого платника податків.

Радимо також ознайомитися зі статтею «Запровадження проєкту щодо функціонування системи управління податковими ризиками: що передбачає»

Нова LIGA360 - найефективніший помічник у роботі бухгалтера. Завжди тримай під рукою аналітику і відповіді щодо бухгалтерського обліку, звітності, податків та змін воєнного стану. Тільки зараз замов вигідно на умовах Special program.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини