Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна та Австралія працюють над усуненням подвійного оподаткування

Реклама

Українська делегація на чолі із заступницею Міністра фінансів України Світланою Воробей взяла участь у переговорах щодо укладення угоди про уникнення подвійного оподаткування з Урядом Австралії, які проходили у Мельбурні з 8 по 11 жовтня 2024 року. Інформацією поділилися посадовці Мінфіну.

«Укладення такої Угоди буде мати значні переваги для обох країн, зокрема дозволить уникнути подвійного оподаткування доходів, що стимулюватиме інвестиції, покращить умови для ведення бізнесу та сприятиме розвитку економічних зв'язків між державами», - зазначила Світлана Воробей.

Надзвичайний та повноважний посол України в Австралії Василь Мирошниченко додав, що після ратифікації угода сприятиме інвестиціям, торгівлі, обміну технологіями та персоналом. Це стане міцною основою для австралійського бізнесу, який інвестуватиме у відбудову та реконструкцію України після війни.

Угоди про уникнення подвійного оподаткування є важливим інструментом для забезпечення справедливого оподаткування та підтримки міжнародної торгівлі.

Бажаєш отримати нову LIGA360 на вигідних умовах? Скористайся Special program від LIGA ZAKON. Максимум корисних інструментів та найкраща ціна саме для тебе. Дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини