Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податкові пільги: як отримати довідку про чисельність працюючих осіб з інвалідністю

Реклама

З 1 жовтня 2024 року довідку про чисельність працюючих осіб з інвалідністю на підприємстві, в організації, сформовану страхувальником з числа підприємств та організацій, які засновані громадськими організаціями осіб з інвалідністю, можна отримати з використанням програмних засобів вебпорталу електронних послуг ПФУ. Зазначена довідка генерується на підставі відомостей з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування, за попередній рік та за попередній звітний (податковий) період.

У Фонді соціального захисту осіб з інвалідністю нагадали, що довідка про чисельність працюючих осіб з інвалідністю потрібна для отримання дозволу на право користування пільгами з оподаткування підприємствам та організаціям, які засновані громадськими організаціями осіб з інвалідністю. Такі роботодавці повинні мати довідку про середньооблікову чисельність осіб з інвалідністю, відповідно до постанови КМУ «Про затвердження Порядку надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування для підприємств та організацій громадських організацій осіб з інвалідністю» від 8.08.2007 р. № 1010.

Нова LIGA360 - найефективніший помічник у роботі бухгалтера. Завжди тримай під рукою аналітику і відповіді щодо бухгалтерського обліку, звітності, податків та змін воєнного стану. Тільки зараз замов вигідно на умовах Special program.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини