Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як в електронному варіанті подати документи, потрібні для розблокування ПН/РК

23 жовтня 2024, 12:40
78
0
Автор:
Реклама

До Повідомлення про подання пояснень та копій документів щодо податкових накладних / розрахунків коригування, реєстрацію яких зупинено, можна додати документи довільного формату (J/F13126), до яких можна завантажити копії необхідних підтверджуючих документів у форматі PDF, PNG або JPG. На цьому наголосили контролери ГУ ДПС Черкаській області. Аналогічне роз'яснення ДПС розміщено в категорії 101.18 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.tax.gov.ua)

Контролери нагадали, що оригінал електронного документа повинен давати змогу довести його цілісність та справжність у порядку, визначеному законодавством; у визначених законодавством випадках може бути пред'явлений у візуальній формі відображення, в тому числі у паперовій копії.

Електронна копія електронного документа засвідчується у порядку, встановленому законом.

Копією документа на папері для електронного документа є візуальне подання електронного документа на папері, яке засвідчене в порядку, встановленому законодавством.

Радимо також ознайомитися зі статтею «Блокування податкових накладних у період воєнного стану: як подати документи на розблокування»

Маєш питання щодо ПДВ та реєстрації ПН? Вся інформація зібрана в LIGA360. Роз'яснення податківців, практичні ситуації та експертна аналітика. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини