Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Поки усі відпочивають, зміцните позиції свого бізнесу

28 серпня 2012, 09:53
183
0
Реклама

У всі часи однією з ключових умов успішного ведення бізнесу і захисту підприємства в Україні була наявність надійного джерела отримання інформації. Так, потужна інформаційно-правова підтримка має особливе значення для юридичної, бухгалтерської (фінансовою) і кадрової служб сучасного підприємства.

Системи ЛІГА :ЗАКОН - сучасний інструмент пошуку, систематизації і аналізу правової інформації, які допомагають фахівцеві оперативно приймати правильні бізнес-рішення.

Напередодні нового бізнес-періоду компанія "ЛІГА: ЗАКОН" оголошує про запуск всеукраїнської акції : тільки 3 дні, з 27 по 29 серпняможна придбати БУДЬ-ЯКУ комплексну систему ЛІГА :ЗАКОН за неймовірно вигідною ціною.

ENTERPRISE, ПРЕМІУМ, ЕЛІТ, Універсал - Бізнес, ЮристПРОФ - ці найпопулярніші і затребувані в професійному середовищі системи можна підключити всього за 80* грн.

Детальніше про акцію дізнайтеся на інформаційній сторінці чи по телефону (044) 538-01-02.

Компанія "ЛІГА: ЗАКОН" безкоштовно навчає нових користувачів роботі з системами, що надалі не лише істотно підвищує ефективність кожного фахівця, але і значно оптимізує витрати компанії на додаткове навчання і консалтинг.

* 80 грн. без ПДВ складе активація будь-якої комплексної системи ЛІГА :ЗАКОН за умови плати абонентського обслуговування за 3 місяці: вересень, жовтень, листопад.

Довідка:

Компанія "ЛІГА: ЗАКОН" більше 20 років займається правовою підтримкою бізнесу і є лідером-розробником інформаційно-правових систем в Україні.

Системи ЛІГА :ЗАКОН - це затребуваний помічник більше 160 тис. активних користувачів : юристів, бухгалтерів, кадровиків і управлінців усіх рівнів - фахівців, від рішень яких безпосередньо залежить успіх бізнесу. Якість продукту підтверджена стандартами ISO 9001-2001. Системи ЛІГА :ЗАКОН встановлені в усіх судах, податкових і митних службах України. Документи проходять перевірку Міністерством юстиції при внесенні в ЕГРНПА України.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини