Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ГНСУ знову планує удосконалити Податковий кодекс для единщиков

7 вересня 2012, 11:57
348
0
Реклама

На своєму офіційному веб-сайті (підрозділ "Проекти нормативно-правових актів" розділ "Регуляторна політика") ГНСУ розмістила проект Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України"а також аналіз його регуляторного впливу.

Законопроект спрямований на спрощення процедур відкриття бізнесу, а саме, передбачена можливість подачі заяви про вибір спрощеної системи оподаткування держреєстраторові у вигляді додатка до реєстраційної картки, які подаються для проведення державної реєстрації юрособи або фізособи - підприємця.

Ці заяви передаються держреєстратором в органи ДПС одночасно з відомостями з реєстраційної картки на проведення держреєстрації юрособи або фізособи - підприємця відповідно до Законом України від 15.05.2003 р. № 755 - IV "Про державну реєстрацію юридичних осіб і фізичних осіб - підприємців".

Зауваження і пропозиції до цього законопроекту головне податкове відомство чекає впродовж одного місяця (до 29.09.2012 р.) за адресою: 04655, МПС, м. Київ-53, Львівська площа, д. 8, ДПС України, Департамент інформатизації і обліку платників податків або на електронну адресу: oblik@sts.gov.ua, а також на поштову адресу Державної служби України з питань регуляторної політики і розвитку підприємництва : 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, д. 9/11.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини