Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ГНСУ пропонує виділити в окремі групи організації, прибутки яких звільняються від оподаткування

10 вересня 2012, 15:44
251
0
Реклама

На веб-сайті ГНСУ у підрозділі "Проекти регуляторних актів" розділу "Регуляторна політика" розміщений проект наказу Мінфіну України "Про затвердження Положення про Реєстр неприбуткових установ і організацій".

Основною метою підготовки проекту наказу є твердження в новій редакції Положення про Реєстр неприбуткових установ і організацій, яке розроблене з метою забезпечення єдиних принципів ідентифікації неприбуткових установ і організацій і їх відособлених підрозділів, а також обліку їх в органах ДПС, механізму включення установ і організацій в Реєстр.

Прийняття проекту наказу дасть органам ДПС можливість здійснювати облік неприбуткових установ і організацій з метою звільнення їх прибутків від оподаткування на прибуток підприємств.

Зауваження і пропозиції до проекту наказу приймаються впродовж одного місяця з дати його публікації (т. е. до 07.10.2012 р.) за адресою розробника : поштовому - 04655, МПС, м. Київ - 53, Львівська площа, 8, ДПА України, Відділ оподаткування юридичних осіб Управління адміністрування податку на прибуток і податкових платежів; і електронному - rbolila@sts.gov.ua, а також за адресою Державного комітету України з питань регуляторної політики і підприємництва : поштовому - 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11 і електронному - mail@dkrp.gov.ua.

Крім того, обговорення проекту наказу ведеться в рубриці "Консультації з громадськістю" на урядовому веб-сайті "Громадянське суспільство і влада".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини