Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ухвалений Закон про лотереї

5 жовтня 2012, 16:34
223
0
Реклама

БРЕШУ ухвалений Закон про державні лотереї (з урахуванням пропозицій Президента), який набуде чинності з дня, що йде за днем його публікації, окрім окремих норм, що набувають чинності з 1 січня 2013 року.

Він встановлює основні принципи державного регулювання лотерейної сфери в Україні з метою створення сприятливих умов для розвитку лотерейного ринку, виходячи з принципів державної монополії на випуск і проведення лотерей, їх соціальної спрямованості, забезпечення потреб державного бюджету, а також прав і законних інтересів громадян.

Документ не встановлює обмеження відносно кількості операторів державних лотерей, які здійснюють діяльність в Україні. Також передбачено проведення конкурсного відбору операторів державних лотерей.

Існуючі ліцензовані оператори державних лотерей зможуть працювати до закінчення терміну дії ліцензій, а також зможуть продовжувати свою діяльність до моменту проведення Мінфіном конкурсу з відбору нових операторів.

Крім того, організатори будь-яких ігор, правила (умови) проведення яких відповідають ознакам лотереї, зобов'язані припинити їх проведення впродовж одного календарного місяця з дня набуття чинності цього Закону (Закон від 06.09.2012 р. № 5204 - VI).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини