Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" розглянув нові терміни розрахунків по експортно-імпортних операціях

26 листопада 2012, 10:09
196
0
Реклама

У редакційну пошту видання "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" поступає маса найрізноманітніших, актуальних і животрепетних питань, відповіді на які читачі завжди чекають з нетерпінням. Усі питання без виключення цікаві, з тією лише різницею, що багато з них досить складні і не дозволяють дати однозначну відповідь особам, що їх задали. А значить, ці питання стають темами окремих повноцінних консультацій, підготовка яких вимагає певного часу і зусиль наших авторів - визнаних експертів в області бухгалтерського і податкового обліку.

Як ви помітили, саме такі складні питання лежать в основі переважної більшості наших консультацій. Це говорить про те, що матеріали "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" носять не теоретичний, а практичний, т. е. прикладний характер.

У новому номері ми пропонуємо вашій увазі підбірку відповідей на окремі питання, що поступили в адресу "б&З". Зокрема, про те, чи поширюються нещодавно встановлені НБУ 90 календарних днів на операції по експорту і імпорту робіт (послуг) або в якій декларації по ПДВ відбивається продаж нерухомості сільгосппідприємством.

Інші питання також не залишаться без уваги - відповіді на них читачі побачать в майбутніх номерах нашого аналітичного видання.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини