Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відбулася інтернет-конференція "ЛІГА : Підказка в системі M.E.Doc": бухгалтери отримали відповіді на свої питання

26 листопада 2012, 16:47
189
0
Реклама

23 листопада на порталі www.ligazakon.ua була проведена інтернет-конференція, присвячена новинці в системі "M.E.Doc" - розробленому експертами компанії "ЛІГА: ЗАКОН" модулю відрядкових підказок. На питання відповідали виконавчий директор компанії "ЛІГА: ЗАКОН" Дмитро Глазунов і керівник департаменту інформаційних ресурсів компанії "ЛІГА: ЗАКОН" Ірина Петрушкевич.

У грудні 2012 року компанія "БЕСТ" і компанія "ЛІГА: ЗАКОН" представлять користувачам систем електронного документообігу "M.E.Doc" цікаву новинку - відрядкові підказки до форм звітності. Вбудований модуль "ЛІГА: Підказка в системі M.E.Doc" забезпечить супровідні підказки і коментарі до основних форм звітності, надасть бухгалтерові можливість бачити їх, а також алгоритм заповнення до кожного рядка або осередку певної форми.

У ході інтернет-конференції керівництво компанії "ЛІГА: ЗАКОН" відповіло на питання бухгалтерів. Зокрема, користувачів цікавило, що конкретно міститиме модуль, чи будуть НПА в "M.E.Doc"чи є така ж функція в демо-версии "M.E.Doc" і чи зможуть користувачі систем ЛІГА :ЗАКОН прибігати в роботі до допомоги підказок до звітності.

З відповідей конференції :

"Сама ідея модуля - це дійсно "підказка", необхідна, як на іспиті, саме в даний момент, і не у вигляді гори книжок, які потрібно було прочитати за рік, а у вигляді короткої "шпаргалки", яка підкаже, що нового на "фронтах звітності", нагадає про найближчі дати звітних дій, зверне увагу на іншу корисну інформацію і т. д. Погодитеся, що підготовка і здача звітності - це результат багатомісячної копіткої праці бухгалтерів за рішенням питань різного рівня і напряму. Рівень професійних знань кожного з них прямо пропорційний існуючим потребам. Допомогти в його підвищенні, безумовно, може спеціалізована бухгалтерська система ЛІГА :ЗАКОНале якщо бухгалтер щось не врахував, не доглядів, не встиг помітити в питаннях підготовки і здачу звітності, то наша підказка в цьому локальному питанні йому точно зайвою не стане" - розповіла про новинку керівник департаменту інформаційних ресурсів компанії "ЛІГА: ЗАКОН" Ірина Петрушкевич.

Користувачі, звиклі працювати в системі ЛІГА :ЗАКОНпідняли питання про наявність посилань на НПА.

"Ні, вивчення нормативної інформації по посиланнях з документів модуля "ЛІГА: Підказка" не передбачено. Логіка модуля - практичні підказки. Для вивчення нормативної інформації і роботи з нею існують професійні бухгалтерські системи ЛІГА :ЗАКОН», - прокоментувала Ірина Петрушкевич.

Не залишилося без уваги і питання про доступність інформації по звітності в системах ЛІГА :ЗАКОН.

"Інформація, необхідна для бухгалтера в процесі підготовки звітності, нині широко представлена в системах ЛІГА :ЗАКОНпричому в набагато глибшій формі. У новому модулі "вичавка" з вказаної вище інформації запропонована декілька в іншій, підказковою, формі, що важливо саме у момент заповнення конкретних осередків конкретної форми на екрані в ПО "М.E.Doc" - відмітила Ірина Петрушкевич.

Ознайомитися з підсумками минулої інтернет-конференції можна тут.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини