Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держфінінспекція розглянула особливості внутрішнього аудиту в органах виконавчої влади

6 грудня 2012, 11:37
200
0
Реклама

Держфінінспекція в ході роз'яснення окремих аспектів діяльності по внутрішньому аудиту в центральних органах виконавчої влади відмітила наступне.

У разі виявлення підрозділом внутрішнього аудиту нецільового використання бюджетних коштів, марнотратства, зловживання службовим станом, порушень фінансово-бюджетної дисципліни, які привели до втрат, збиткам або мають ознаки злочину, керівник підрозділу внутрішнього аудиту письмово інформує керівника установи про необхідність повідомлення правоохоронних органів про такі факти або передачі ним матеріалів внутрішнього аудиту.

Інформування або передача матеріалів такого аудиту в правоохоронні органи відповідно до законодавства забезпечується за рішенням керівника установи.

Отже, розподіл повноважень між структурними підрозділами установи в процесі передачі матеріалів внутрішніх аудитів в правоохоронні органи зокрема і порядок їх передачі в цілому мають бути врегульовані у внутрішніх документах кожного окремого центрального органу виконавчої влади, виходячи із специфіки його діяльності, особливостей організаційної структури і вимог керівника (лист від 15.10.2012 р. № 21-14/241).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини