Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Пільгу по туристичному збору для працівників, що відряджаються, слід документувати

3 січня 2013, 15:43
359
0
Реклама

ГНСУ відмітила, що особи, прибулі у відрядження, не є платниками туристичного збору.

З метою підтвердження правомірності надання пільги податковий агент повинен мати копії відповідних документів, що підтверджують приналежність особи до пільгової категорії. Обличчя, які не надали відповідні документи, що засвідчують їх приналежність до пільгової категорії, є платниками туристичного збору на загальних підставах.

Службовим відрядженням вважається поїздка працівника в інший населений пункт для виконання службового доручення (за наявності документів, що підтверджують зв'язок службового відрядження з основною діяльністю підприємства).

Документами, що підтверджують зв'язок відрядження з основною діяльністю підприємства, являється, зокрема (але не виключно) : запрошення приймаючої сторони, діяльність якої співпадає з діяльністю підприємства, що направляє у відрядження; договір або контракт, інші документи, що встановлюють або засвідчують бажання встановити цивільно-правові стосунки; документи, що засвідчують участь особи, що відряджається, в переговорах, конференціях або симпозіумах, інших заходах, що проводяться з тематики, співпадаючої з діяльністю направляючого підприємства (лист від 08.08.2012 р. № 162/0/51-12/15-2216м).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини