Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Минсоцполитики нагадало особливості індексації зарплати

6 лютого 2013, 16:25
240
0
Реклама

Минсоцполитики відмітило, що числення індексу споживчих цін для проведення індексації заробітної плати знову прийнятих працівників здійснюється з місяця прийому їх на роботу.

Тобто якщо працівник був прийнятий на роботу у вересні 2012 року, числення індексу споживчих цін здійснюється з вересня 2012 року.

Право на індексацію для знову прийнятих працівників настане, коли індекс споживчих цін, розрахований наростаючим підсумком, перевищить 101 %.

Для працівників, що продовжують трудову діяльність після переведення на інший роботові на тому ж підприємстві, на інше підприємство, в іншу місцевість, у зв'язку зі змінами в організації виробництва, сума індексації зберігається, якщо сума збільшення заробітної плати менше суми індексації, яка повинна нараховуватися за відповідний місяць.

Якщо сума збільшення заробітної плати більша, ніж сума індексації, яка повинна нараховуватися за відповідний місяць, такий місяць вважається базовим при численні індексу споживчих цін для проведення індексації (лист від 12.11.2012 р. № 435/10/136-12).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини