Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Анонс бухгалтерських практикумів ЛІГА :ЗАКОН

15 лютого 2013, 09:45
201
0
Реклама

26 лютого у бізнес-центрі "ЛИГА" м. Київ, запланована зустріч з Тетяною Мойсеенко - провідним фахівцем з трудового права. Як практикуючий експерт в області трудових правовідносин і податковий консультант Тетяна Мойсеенко представить програмуприсвячену соціально-трудовим новаціям 2013 року. Будуть розглянуті нові квоти по працевлаштуванню, заборони для працедавця, штрафи і відповідальність за порушення "Закону про зайнятість населення", розрахунки робочого часу, відпусток і відгулів, персональні дані і їх захист і багато що інше.

28 лютого в повчальному центрі Компанії "ЛИГА ЗАКОН" проходитиме ексклюзивний практикум присвячений проблемі оподаткування сільськогосподарських виробників. Особливо гостро коштує проблема як не втратити пільги в 2013 році. Тему освітлюють фахівці однієї з провідних юридичних компаній, практикуючі юристи Юридичної компанії "ОМП". Будуть порушені питання податкового статусу сільськогосподарських виробників, сучасні податкові риски, планування в групах, спеціальний режим оподаткування ПДВ діяльності у сфері сільського і лісового господарства, а також рибальства. Але найбільша цінність в живому діалозі доповідачів і аудиторії.

28 лютого в Києві Компанія "ЛИГА ЗАКОН" проводить тематичний практикум для головних бухгалтерів, юристів, керівників. Торкнеться теми діяльності інтернет-магазинів Україні. Покроково буде розглянутий процес від створення до перевірок контролюючими органами. З чого почати і як діяти, запуск і захист інтернет-магазину, документальне оформлення продажу, електронні гроші і багато що інше. Пархоменко Андрій - фахівець в області ИТ-права стверджує, що працюючи законно, з дотриманням встановлених норм не так складно. Для цього треба всебічно вивчити питання і бути готовим реагувати на зміни.

15 березня Всеукраїнська мережа практикумів збирає колег для вивчення актуальної і нової для нашого ринку проблеми - РОЯЛТІ. На практикумі будуть розкриті такі тонкі моменти як оподаткування роялі. Що це за платежі? Коли і кому їх потрібно платити? Реєстрація інтелектуальної власності, особливості бухгалтерського обліку при виплатах роялті резидентам і нерезидентам, бухгалтерського і податкового обліку нематеріальних активів.

Зареєструватися на практикуми можна по телефону: (044) 538-01-05 або на сайті компанії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини