Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розроблений законопроект про відміну свідчень платників ПДВ і єдиного податку

9 березня 2013, 09:57
386
0
Реклама

Розроблений законопроект про зміну особливостей реєстрації і обліку платників податків, яким пропонуються, зокрема, наступні нововведення.

Відміна необхідності отримання свідчень про реєстрацію платника ПДВ і єдиного податку і забезпечення права платника на отримання виписки з відповідного реєстру в Миндоходов.

Обнародування на єдиному веб-порталі інформації про постановку суб'єктів господарювання на податковий облік, їх реєстрації в якості платників ПДВ і єдиного податку.

Скорочення граничного терміну повідомлення фінансовими установами органів податкової служби про відкриття рахунків платників податків, а також терміну повідомлення податковими органами фінансових установ про постановку або відмову в постановці рахунків на облік з 3 робочих днів до 1.

Відміна необхідності представлення платником податків повідомлень про об'єкти оподаткування по місцезнаходженню кожного з таких об'єктів. Замість цього платник повинен надавати таку інформацію тільки по основному місцю обліку.

Звільнення платників податків від обов'язку повідомляти контролюючі органи про зміни у своїх даних, внесених в ЕГР (проект від 05.03.2013 р.).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини