Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Адмінвідповідальність наздожене і без ідентифікаційного номера

17 травня 2013, 11:33
181
0
Реклама

ВССУ нагадав судам про необхідність включення в судові рішення у справах, що стосуються корупційних правопорушень, паспортних цих осіб, відносно яких виносяться відповідні ухвали, а у справах про адміністративні корупційні правопорушення, окрім вказаної інформації, також реєстраційний номер облікової картки платника податків.

Реєстраційний номер облікової картки платника податків в протоколі про адміністративне правопорушення не потрібно, тому справа про адміністративне правопорушення суду слід розглядати і у разі відсутності таких відомостей в протоколі.

Отже, відсутність в протоколі про адміністративне правопорушення і інші матеріали справи відомостей про реєстраційний номер облікової картки платника податків не може бути основою для його повернення для належного оформлення уповноваженими особами, оскільки вирішення питання про притягнення до адміністративної відповідальності не вимагає з'ясування відомостей про реєстраційний номер облікової картки платника податків (лист від 15.05.2013 р. № 101-739/0/4-13).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини