Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кожен має законне право на упевнений відпочинок! Акція "ЛІГА : ЛІТО"

24 травня 2013, 13:08
220
0
Реклама

Цього року у усіх нас не було весни, зате ми можемо подарувати вам ЛІТО!

Ви чекаєте чергових змін правил роботи від створеного "податково-митного" Міністерства?

Розумієте, що вже з 1-го липня вводиться обов'язкова щоденна електронна звітність по РРО?

Вже знаєте, що тепер реєстрацією підприємств і підприємців займатиметься Укргосреестр, а не реєстратори місцевих органів?

Чули, що з 1 серпня настають нові марки акцизного збору, нові спеціальні правила оцінки майна для оподаткування, а також чергова зміна у формі податкової накладної?

Не дивлячись на все це, а також багато що інше, що ще може статися, ви дійсно можете дозволити собі відпочити - озброїтеся системою ЛІГА :ЗАКОН і оформляйте відпустку!

Працювати усе літо будемо ми, щоб ви нічого не пропустили за час вашого законного відпочинку!

Компанія "ЛІГА: ЗАКОН" з 20 травня по 7 червня 2013 року пропонує придбати будь-яку систему ЛІГА :ЗАКОН на спеціальних умовах і заощадити близько 4 000 грн. на вартості первинної ліцензії, придбавши її всього за 96 грн. при оплаті 3-х місяців продовження ліцензії.

Дізнатися про подробиці акції ви можете на акційній сторінціа також по тел. (044) 538-01-02 або у дилера у вашому регіоні.

Якщо ви діючий абонент ЛІГА :ЗАКОН, дізнайтеся про ваше спеціальній пропозиції у вашого персонального менеджера по тел. (044) 538-01-03 або у обслуговуючого вас дилера.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини