Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін продовжує нормотворчу роботу по реалізації положень Закону про зайнятість

24 травня 2013, 15:48
180
0
Реклама

Цього разу урядом затверджений порядок компенсації працедавцям витрат у розмірі єдиного соцвзноса. Порядок визначає механізм виплати компенсації фактичних витрат працедавця на сплату ЕСВ за працевлаштування осіб, яким наданий статус безробітного, на нові робочі місця.

Право на компенсацію має працедавець, який працевлаштовує на нове робоче місце терміном не менше чим на два роки по направленню територіального органу зареєстрованих безробітних з певних категорій громадян. Компенсація виплачується впродовж одного року з дня працевлаштування зареєстрованого безробітного.

Також на компенсацію можуть розраховувати працедавці з числа суб'єктів малого підприємництва в пріоритетних видах економічної діяльності. В зв'язку з цим урядом визначений перелік пріоритетних видів економічної діяльності для створення нових робочих місць суб'єктами малого підприємництва. Серед іншого, в цей перелік включено сільське господарство, транспорт, видавничу діяльність, діяльність у сфері інформаційних технологій і комп'ютерних систем (постанова від 15.04.2013 р. № 347).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини