Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міносвіти розглянуло умови оплати праці працівників інтернатів

28 травня 2013, 15:06
221
0
Реклама

Міносвіти відмітило, що посадові оклади педагогічних працівників в загальноосвітніх учбових закладах для дітей і підлітків, що потребують особливих умов виховання або тривалого лікування, у тому числі і санаторних шкіл-інтернатів, підвищуються на 20 %.

Посадові оклади інших категорій працівників, які по характеру роботи безпосередньо спілкуються з учнями, вихованцями спеціальних закладів, а також класів (груп) спеціального призначення, організованих в закладах загального типу, підвищуються на 15-25 %.

Зокрема, до таких установ відносяться і школи-інтернати для дітей, що потребують тривалого лікування.

До санаторних шкіл (школам-інтернатам) I - III мір відносяться учбові заклади з відповідним профілем для дітей, що потребують тривалого лікування.

При цьому конкретний перелік працівників, що мають право на підвищення посадових окладів, і розмір підвищення встановлюється керівником закладу за узгодженням з профспілкою залежно від інтенсивності і тривалості спілкування з учнями (вихованцями), мають недоліки у фізичному або розумовому розвитку, потребують тривалого лікування або в особливих умовах виховання (лист від 22.03.2012 р. № 1/11-3861).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини