Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кількість бухгалтерів, бажаючих отримати швидко відповідь і тих, хто хоче розібратися сам, - однакове

19 липня 2013, 11:51
291
0
Реклама

БУМ (Бухгалтерський Розумний Модуль) з моменту свого запуску став для багатьох бухгалтерів цінним джерелом пошуку відповідей на професійні питання, альтернативним Інтернету (зараз БУМ знаходиться в режимі безкоштовного прем'єрного показу і доступний кожному бухгалтерові України).

Модуль дозволяє знайти готові відповіді у базі експертів, базі податкових знань, а також у базі онлайн-конференцій. БУМ має функцію, що саморозвивається, - чим більше працює у Бумі бухгалтерів, тим швидше удосконалиться пошуковий механізм модуля і точніше наповнюється експертна база затребуваними ринком відповідями.

Бухгалтер може працювати у Бумі в трьох різних режимах - швидко шукати відповіді через пошук, самостійно ходити по базах або ставити питання на внутрішньому БУМ-форуме.

В цілому кількість бухгалтерів, бажаючих отримати відповідь експрес-методом через кнопку ЗНАЙТИ на головній сторінці і тих, хто хоче самостійно підібрати готову відповідь у базах (відповіді відсортовані по даті і розкладені по темах), приблизно однакове.

Сама затребувана на сьогодні база у Бумі - ВІДПОВІДІ ЕКСПЕРТІВ, її щодня відвідують більше 40 % бухгалтерів. Відповіді експертів готують провідні фахівці компанії "ЛІГА: ЗАКОН"а також зовнішні відомі експерти бухгалтерського і податкового обліку.

Друга за популярністю база відповідей у Бумі - ДУМКИ ПОДАТКОВОЇ, на неї доводиться 21 % заходів бухгалтерів.

Більше 15 % бухгалтерів регулярно відвідують внутрішній інтернет-форум, модерируемый експертами форуму.

Пік активності спостерігався в понеділок, 15 липня, в КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛІ Буму, де проходив перший день БУМ-МАРАФОНА - так званій серії онлайн-конференцій, в ході якої на питання бухгалтерів відповідали фахівці з бухгалтерського і податкового обліку.

З 22 по 25 тут продовжує проходити серія онлайн-конференцій під назвою "БУМ-МАРАФОН". У рамках прем'єрного показу модуля участь в МАРАФОНІ можуть прийняти усі охочі.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини