Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" розглянув нововведення по податках на прибуток і на нерухомість

9 серпня 2013, 10:17
211
0
Реклама

Після недовгого затишшя у бухгалтерському світі знову настав час змін. Так, Президент підписав ряд законів, що вносять зміни в НКУ. Деякі з таких змін незначні, а інші (як, наприклад, Закон про трансфертне ціноутворення) повністю міняють ті, що діяли раніше правила. У свою чергу, ПФУ, враховуючи нові вимоги про нарахування ЕСВ на суми декретних, вніс відповідні коригування в деякі постанови.

Не залишився у боргу і Мінфін - наказом № 627 від 27.06.2013 р. підкориговані норми окремих національних П(С) БУ (у тому числі і затверджена форма розрахунку податкових різниць, інформацію про яких планується розкривати в примітках до фінансової звітності), а також затверджений новий НП(С) БУ 2 "Консолідована фінансова звітність".

"Би&З" починає знайомити читачів з нововведеннями. У сьогоднішньому номері можна дізнатися про нові правила нарахування і сплати податку на нерухомість фізособами, а також про зміни, пов'язані з нарахуванням і сплатою авансових внесків по податку на прибуток. Про інші зміни читайте в наступних випусках видання "б&З".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини