Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Внесені зміни в порядок отримання податкової пільги підприємствами організацій інвалідів

14 серпня 2013, 15:57
203
0
Реклама

КМУ вніс зміни в Порядок надання дотації працедавцеві за рахунок засобів Фонду соцзахисту інвалідів на створення спеціальних робочих місць для інвалідів, зареєстрованих в Державній службі зайнятості, і виклав в новій редакції Порядок надання дозволу на право користування пільгами по оподаткуванню для підприємств і організацій громадських організацій інвалідів.

У обох документах змінені органи, які розглядають заяви і приймають рішення про надання дотацій і дозволів : повноваження Комісії з питань діяльності підприємств і організацій громадських організацій інвалідів і її регіональних представництв передані обласним, Київською і Севастопольською держадміністраціям, Минсоцполитики Криму і Минсоцполитики (постанова від 17.07.2013 р. № 518).

Нагадаємо, що звільняється від оподаткування прибуток від продажу товарів (окрім підакцизних), виконання робіт (окрім послуг з продажу підакцизних товарів) підприємствами і організаціями громадських організацій інвалідів, на яких в течію :

- попереднього звітного періоду кількість працівників-інвалідів, складало не менше 50 % среднесписочной чисельності штатних працівників;

- звітного періоду фонд оплати праці інвалідів складає не менше 25 % суми загальних витрат на оплату праці.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини