Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Миндоходов нагадало порядок декларування держдивідендів

7 жовтня 2013, 16:07
203
0
Реклама

Миндоходов в ході розгляду порядку нарахування і сплати до бюджету частини чистого прибутку комунальними і державними підприємствами повідомило, зокрема, наступне.

Державні унітарні підприємства (окрім "Украэроруха", підприємств по забезпеченню функціонування іноземних дипломатичних представництв і консульських установ, представництв міжнародних міжурядових організацій, Гуда, "Артека", "Молодої гвардії") і їх об'єднання зобов'язані відраховувати частину чистого прибутку (доходу) до держбюджету в розмірі:

30 % - суб'єкти природних монополій і підприємства з плановим розрахунковим об'ємом чистого прибутку понад 50 млн. грн.;

15 % - інші.

Сума до сплати визначається в Розрахунку частини чистого прибутку, який є обов'язковим документом, і вказується в декларації по податку на прибуток підприємства.

Розрахунок разом з фінансовою звітністю, складеною відповідно до ПБУ, подається в податкові органи за підсумками кварталу, півріччя, трьох кварталів і року впродовж 40 календарних днів, що йдуть за останнім календарним днем звітного кварталу (лист від 27.09.2013 р. № 19559/7/99-99-19-03-02-17).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини