Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Миндоходов розглянуло особливості оподаткування прибутків військовослужбовців

17 жовтня 2013, 11:49
216
0
Реклама

Миндоходов відмітило, що не обкладається НДФЛ сума грошового або майнового змісту або забезпечення військовослужбовців термінової (альтернативною) служби, виплачувана з бюджету або бюджетною установою. Такі виплати відбиваються у формі № 1ДФ за ознакою 137. Прибутки військовослужбовців, що виплачуються з бюджету або бюджетною установою на інших підставах, підлягають обкладенню НДФЛ як інші прибутки і відбиваються у формі № 1ДФ за ознакою 127.

Грошова допомога, що надаються членам сімей військовослужбовців або осіб командного і рядового складу правоохоронних органів, загиблих (без вісті зниклих) при виконанні службових обов'язків,, а також грошова компенсація, що виплачується військовослужбовцям за житло, теж звільняються від НДФЛ і відбиваються у формі № 1ДФ за ознакою 128.

Грошова компенсація НДФЛ, що утримується з грошового забезпечення, грошових винагород і інших виплат військовослужбовцям, не відбивається у формі № 1ДФ, оскільки не є об'єктом оподаткування (лист від 17.06.2013 р. № 5074/6/99-99-17-02-01-15).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини