Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Придбання у одного постачальника товарів/послуг із ставки 7 % і 20 % в додатку 5 (Д5) відбиваються окремими рядками

24 липня 2014, 17:14
211
0
Реклама

Миндоходов відповіло на питання про порядок заповнення розділу II додатка 5 "Розшифровок податкових зобов'язань і податкового кредиту в розрізі контрагентів (Д5) " до податкової декларації по ПДВ у разі одночасного придбання у одного постачальника товарів/послуг із ставки 7 % і 20 %.

Операції з придбання медпрепаратів, які відбиваються в розділі II декларації, розшифровуються в розділі II додатка 5 (Д5) в розрізі контрагентів у відповідних розділах залежно від напряму використання таких товарів (оподатковуваних або не оподатковуваних операціях).

При цьому в графі 2 таблиці відбивається індивідуальний податковий номер постачальника, а в графі 3 - період складання податкових накладних.

У графі 4 вказується об'єм операцій з придбання на митній території України товарів, постачання яких здійснюється з нарахуванням ПДВ по ставці 7 %, в розрізі кожного контрагента.

У графі 5 відбивається сума ПДВ, сплачена (нарахована) постачальникові по ставці 7 %, в розрізі кожного контрагента.

У разі одночасного придбання у одного постачальника товарів/послуг із ставки 7 % і 20 %, ці операції в додатку 5 (Д5) відбиваються окремими рядками.

З таким роз'ясненням Миндоходов можна ознайомитися в системах ЛІГА :ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини