Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відео-анонс видання "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 42

20 жовтня 2014, 11:00
174
0
Реклама

Усі ми з побоюванням чекаємо 1 січня 2015 року, коли набуде чинності система електронного адміністрування ПДВ. Хтось вже подумує про порятунок "втечею" - дробленні бізнесу і переході на єдиний податок. А хтось ще сподівається на урочистість здорового глузду. Але і ті, і інші розуміють, що в нинішній ситуації через різні обставини це нововведення в повному об'ємі заробити не зможе. Не так давно побачило світло проект кабмінівського Порядку електронного адміністрування ПДВ. З ним ми знайомимо вас в статті "Електронне адміністрування ПДВ : що нас чекає".

А тим часом залишилося трохи більше двох місяців до кінця звітного року. І однією з умов для складання річного звіту є досить свіжі ці інвентаризації майна, цінностей, засобів і зобов'язань. Їх інвентаризація повинна проводитися не раніше 1 жовтня. Таким чином, сезон проведення інвентаризацій відкритий.

Ще в січні поточного року на сайті Мінфіну для громадського обговорення був розміщений проект нової Інструкції про інвентаризацію активів і зобов'язань. Але він доки блукає в коридорах влади. А якщо доля нової Інструкції ще не ясна, то ми вирішили не відкладати цю тему на невизначений термін, а розкрити в поточному номері питання організації річної інвентаризації і віддзеркалення її результатів в обліку. Крім того, ми аналізуємо і проект майбутньої Інструкції.

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН (№ 42, жовтень 2014). Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини