Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Стан розрахунків з бюджетом можна перевірити з власного комп'ютера

28 жовтня 2014, 17:48
220
0
Реклама

ДПІ у Святошинском районі м. Києва відмічаєщо за допомогою сервісу "Електронний кабінет платника" податків з'явилася можливість не лише підготувати, заповнити і відправити податкову звітність в електронному вигляді, але і переглядати дані про стан розрахунків з бюджетом.

Облік розрахунків платника податків з бюджетом ведеться окремо по кожному податку, збору. Для цього по кожному податку або збору, підмету сплаті, в ГФСУ відкривається картка особового рахунку.

Компонент "Розрахунки з бюджетом" надає можливість платникові проглянути інформацію про стан його розрахунків з бюджетом за усіма відкритими картками особових рахунків, зокрема, інформацію про податковий борг, в розрізі податків, що підлягають сплаті, на задану дату і прогноз по платежах до кінця поточного року, не витрачаючи робочий час на відвідування органів фіскальної служби.

Податківці нагадали, що для роботи з "Електронним кабінетом платника" податків необхідно мати електронні ключі, які видаються Акредитованим центром сертифікації ключів абсолютно безкоштовно.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини