Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відео-анонс видання "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 52

29 грудня 2014, 11:00
203
0
Реклама

Хоча рік, що минає, був складним в усіх відношеннях, він все ж і дав надію на зміни на кращий. Проводжаючи його, хочеться вірити, що випробування, що припали на долю нашої країни, не будуть марними, і ми зможемо побудувати європейське майбутнє не лише в політичних деклараціях, але і на ділі. І в цьому майбутньому держава стане прислухатися до своїх платників податків.

Поки ж "маємо ті, що маємо", як говорив один патріарх української політики. В ніч з 28 на 29 грудня Парламент ухвалив в цілому законопроекти № 1573 і 1578 про реформу системи оподаткування і соціального страхування, так наполегливо проштовхувані Урядом на додаток до проекту Держбюджету-2015. Практика внесення податкових змін "під ялинку" триває. Хоча, чи нам з вами до цього звикати?

Втім, порадувало те, що депутати врахували зауваження профільного Комітету з податкової і митної політики, що порекомендував виключити найбільш одіозні норми. Є в ухвалених законопроектах і здорові ідеї, такі як об'єднання трьох фондів соціального страхування в один і зниження ставки ЕСВ. Залишилося дочекатися остаточних текстів ухвалених Законів. Але те, що в 2015 році нам з вами не буде нудно, - це однозначно.

Тому бажаємо вам твердості духу, і давайте віритимемо, що рік, що настає, принесе в нашу Україну мир і рішення економічних проблем, а в кожну сім'ю - добро і достаток. Все ж хороше, що радувало вас в році, що минав, нехай обов'язково знайде своє продовження в році що настає. Нехай він стане, нарешті, роком процвітання, нових досягнень і фінансового благополуччя! До зустрічі в 2015 році!

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН (№ 52, грудень 2014). Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини