Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Заповнюємо оновлену форму № 51-авто

16 січня 2015, 16:26
1270
0
Реклама

Госстат розповів, як заповнити форму державного статистичного спостереження № 51-авто (місячна) "Звіт про перевезення вантажів і пасажирів автомобільним транспортом" (роз'яснення від 04.12.2014 р. № 17.4-12/62).

Роз'яснення складається з двох розділів. У першому приведена інформація відносно показників і змісту форми, зокрема:

• визначено, що звіт складається на підставі первинних документів: ТТН (типова форма № 1-ТН), ТТН на переміщення спирту етилового (форма № 1-ТН (спирт)), товарна накладна на перевезення молочної сировини (форма № 1-ТН (мс)), ТТН на відпустку хлібобулочних виробів (форма № 1-ТТН (хліб)), квитково-облікові листи № 11-АП і № 12-АП;

• приведені визначення показників, які містить форма, відповідно до чинного законодавства;

• визначено, які саме дані містить форма:

- про роботу вантажних автомобілів, пов'язану з виконанням вантажних перевезень, в т. ч. міжнародних, на власному і орендованому автомобілі, на комерційній основі (тобто за плату); об'єми перевезень, виконані пікапами і фургонами на шасі легкових автомобілів і на автопричіпах;

- про роботу пасажирських автобусів на маршрутах, по разових замовленнях інших юридичних осіб і в порядку індивідуального обслуговування фізичних осіб, включаючи екскурсійні і туристичні перевезення пасажирів на комерційній основі (тобто за плату).

У другому розділі роз'яснення приведений детальний опис порядку заповнення рядків звіту.

Нагадуємо, що нова форма звіту № 51-авто затверджена наказом Госстата від 07.11.2014 р. № 326 і починає застосовуватися із звіту за січень 2015 року.

Статистичну і іншу звітність завжди в актуальному стані можна знайти в ресурсі Форми, бланки систем ЛІГА :ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини