Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мобілізація - тема номера "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 34

25 серпня 2015, 09:00
264
0
Реклама

Військові дії на сході України послужили причиною проведення серед цивільного населення мобілізації на військову службу на особливий період. Для мобілізованих працівників передбачені соцгарантии, які повинне дотримувати будь-яке підприємство. У матеріалі "Мобілізація: трудові і соціальні гарантії" розглянемо, які додаткові соціальні і трудові гарантії має мобілізований працівник і що потрібне для їх оформлення.

Якщо мобілізований працівник надав підприємству усі необхідні документи, він має право на соцгарантии, визначені ст. 119 КЗоТ, то бухгалтерові потрібно розрахувати середній заробіток, компенсувати його працівникові і відбити в обліку і звітності. У статті "Середній заробіток мобілізованих : розрахунок і облік" "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 34 розповість, як правильно це зробити.

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН (№ 34, серпень 2015). Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини