Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЛІГА:ЗАКОН презентувала планшетну версію ЛЗ ЮРИСТ для Android

21 січня 2016, 13:25
224
0
Реклама

Сьогодні Компанія ЛІГА :ЗАКОН оголошує про старт планшетної версії інформаційно-правової системи ЛЗ ЮРИСТ на платформі Android.

Планшетна версія ЛІГА :ЗАКОН для юриста, презентована компанією минулого року, встигла добре зарекомендувати себе на ринку. З моменту старту продукту для планшетів, що використовують платформу iOS, тисячі юристів-практиків отримали можливість мобільної роботи з цим зручним інформаційно-правовим сервісом. І це абсолютно зрозуміло. Адже фахівці, які звикли до офісних правових систем, тепер мають можливість вільно працювати поза офісом на звичному планшеті у будь-який час і у будь-якому місці.

По численних проханнях клієнтів Компанія розробила ще і версію для пристроїв, що використовують платформу Android. Тепер усі переваги ЛІГА :ЗАКОН для юриста мобільно доступні на будь-якому планшеті, незалежно від платформеного рішення.

Планшетна версія ЛЗ ЮРИСТ має зрозумілий інтерфейс і зручні інструменти для аналізу документів. Аналитико-правова база документів за змістом і наповненню відповідає вимогам професіоналів і копіює десктопную інформаційно-правову систему ЛЗ ЮРИСТ.

Буде корисним зручний аналітичний інструментарій: пошук по реквізитах і контексті, зворотні зв'язки, науково-практичні коментарі в кодексах, фільтри, примітки до текстів, які також можуть бути закладками. Ці інструменти мінімізують ваш робочий час і допоможуть отримати максимально ефективний результат, особливо коли від цього залежить успіх вашої справи (наприклад, захист інтересів в суді або важлива зустріч з клієнтами).

З планшетною версією ЛЗ ЮРИСТ клієнт має можливість відстежувати нові надходження документів; НПА, що набувають чинності; звертатися до усіх редакцій документів і працювати із звичними ресурсами: загальне, міжнародне, столичне і регіональне законодавство, комментированные кодекси, законопроекти і коментарі, судова практика, довідкова інформація і т. п.

Планшетна версія ЛЗ ЮРИСТ працює в online -(доступні усі ресурси і функціонал) і offline- режимах (тільки "Обране"). Навіть без доступу до Інтернету можна користуватися документами, заздалегідь збереженими в "Обране".

Користувачі, які ще не знайомі з продуктом ЛЗ ЮРИСТ (планшетна версія)можуть завантажити демоверсию PlayMarket чи на AppStore і безкоштовно спробувати увесь функціонал продукту в роботі.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини