Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як направити в ГФСУ Сполучення з сертифікатами відповідальних осіб?

16 лютого 2016, 17:45
226
0
Реклама

Податківці в роз'ясненні відповіли, що розроблений новий електронний формат Повідомлення за кодом J1391102 для формування і представлення платниками інформації по ЭЦП в електронному вигляді в автоматизованої системи "Єдине вікно представлення електронної звітності".

До повідомлення додаються сертифікати відповідальних осіб, вказаних в Повідомленні, а само повідомлення має бути підписане їх ЭЦП.

Сформоване Повідомлення обов'язково підписується ЭЦП керівника, сертифікат якого на момент отримання Повідомлення вже знаходиться в системі подачі документів в електронному вигляді як діючий сертифікат керівника платника податків.

Усі реквізити Повідомлення обов'язкові для заповнення.

Процедура напряму Повідомлення і інформування платника податків про його обробку аналогічна процедурі відправки і обробки Договору.

Зокрема, контролюючий орган направляє платникові податків першу квитанцію про отримання Повідомлення, а після його обробки - другу.

Після отримання Повідомлення ГФС приймає податкові документи, підписані уповноваженими особами, в порядку, визначеному законодавством.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини