Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відеоанонс "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 08

22 лютого 2016, 10:10
354
0
Реклама

Шановні читачі!

За підсумками декларативної кампанії по ПДВ за січень можемо констатувати наступне - намагаючись хоч би частково зберегти для сільгоспвиробників спеціальний режим оподаткування, депутати сильно перемудрували.

"15 на 85 відсотків", "50 на 50", "80 на 20" - усе це плоди банального політичного торгу групи лобістів з Урядом, що забули одну просту річ : будь-який розподіл ускладнює адміністрування. Бухгалтерам агросектора підклали свиню: адміністрування СЕЛЬХОЗ-НДС і раніше не відрізнялося простотою, а зараз взагалі вийшло щось нелегкотравно. Це визнає і Міністр фінансів, кажучи про те, що в Уряді оцінять ситуацію за підсумками першого кварталу і прийматимуть якесь рішення.

Ймовірно, вам буде цікаво дізнатися, що із цього приводу думає сам законодавець і що нас може чекати надалі. Пропонуємо вашій увазі фрагмент інтерв'ю з народним депутатом А. Журжиемяке ми узяли в ході міжнародної агровыставки "Зернові технології - 2016". На цьому заході компанія "ЛІГА: ЗАКОН" презентувала програмні продукти для інформаційно-правового забезпечення підприємств сільськогосподарської галузі.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини