Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Сервіс відкритих даних про первинну реєстрацію авто в Україні запущено

28 серпня 2018, 12:00
1203
0
Реклама

Вперше в Україні Головний сервісний центр МВС опублікує відкриті дані про первинну реєстрацію авто на національному порталі data.gov.ua. Сервіс, створений на основі цих даних, у зручній та простій формі надасть доступ до інформації про першу реєстрацію транспортних засобів з 2013 р. та буде оновлюватися щомісячно.

Даний сервіс допоможе зрозуміти тенденції автомобільного ринку в Україні, унеможливити маніпуляції державними даними, зменшить корупційні ризики, вирівняє інформаційні умови для всіх учасників авторинку, незалежно від їхнього місця проживання чи глибини знань з автотематики.

Проект реалізовано за сприяння Державного агентства з питань електронного урядування у межах проекту USAID/UK aid "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах"/TAPAS, що реалізується Фондом Євразія у партнерстві з texty.org.ua.

Які дії необхідно здійснити для реєстрації автомобіля та які при цьому сплачуються збори дізнайтесь тут.

Для отримання безкоштовного доступу протягом 72 годин до аналітики інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини