Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Соцгарантії учасників АТО поширили на учасників операції Об'єднаних сил

4 вересня 2018, 10:00
309
0
Реклама

Особам, які забезпечують державний суверенітет України на тимчасово окупованих територіях, надано право на соціальні гарантії, передбачені для учасників АТО.

Відповідний Закон "Про внесення змін до деяких законів України у зв'язку з ухваленням Закону України "Про особливості державної політики по забезпеченню державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях в Донецькій і Луганській областях" набув чинності сьогодні, 31 серпня.

Документом внесено зміни до ряду законів України, реалізація яких забезпечить комплексне врегулювання питання соціального захисту громадян, які братимуть участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, та інших питань, пов'язаних із здійсненням зазначених заходів.

Також передбачені зміни в частині приведення термінології щодо осіб з інвалідністю у відповідність до Конвенції про права осіб з інвалідністю.

Нагадаємо, 30 квітня 2018 року почалася операція Об'єднаних сил по забезпеченню національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях

Про спецправила справляння податків і зборів на період проведення АТО читайте у матеріалі газети "Інтерактивна бухгалтерія" за посиланням.

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини