Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено план-графік перевірок платників податків-юросіб

12 вересня 2018, 13:00
731
0
Реклама

Минулого місяця, а саме станом на 16.08.2018, ДФС оновила Розділ ІV плану-графіка "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" з урахуванням коригування (серпень 2018 року).

Однак, як це часто буває останнім часом, тепер знову перейшли до оновлення інших розділів плану-графіка документальних планових перевірок платників податків - юридичних осіб на 2018 рік.

Тож станом на 12.09.2018 зазнав оновлення Розділ І плану-графіка "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб" та Розділ ІІ плану-графіка "Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів" з урахуванням коригування (вересень 2018 року).

Аналітичні матеріали із питань перевірок можна переглянути в інформаційно-правовій системи ЛІГА:ЗАКОН за посиланням.

Для отримання безкоштовного доступу протягом 72 годин до аналітики інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини