Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Сервісом E-Receipt скористалося 7 тисяч користувачів

11 листопада 2018, 13:00
1092
0
Реклама

Прес-служба ДФС України повідомляє про те, що представники ДФС та Європейської Бізнес Асоціації (далі - ЄБА) під час зустрічі з Комітетом роздрібної торгівлі Асоціації обговорили впровадження інноваційних технологій у сфері реєстрації розрахункових операцій та механізм взаємодії суб'єктів господарювання, влади та споживачів послуг.

Представники ДФС поінформували учасників зустрічі про стан реалізації нового сервісу - системи E-Receipt, яку запущено у тестовому режимі наприкінці вересня цього року.

На сьогодні в тестуванні цієї системи беруть участь близько 100 суб'єктів господарювання, які зареєстрували 110 кас, що передають на фіскальний сервер ДФС електронні чеки засобами системи E-Receipt. Вже надійшло понад 1,7 тис. звітних розрахункових документів.

Такий сервіс є запорукою захисту прав громадян як споживачів, які мають можливість встановити достовірність даних чека та факт його передачі до ДФС. Лише за місяць роботи сервісу вже понад 7 тис. користувачів скористалось зазначеним сервісом.

У свою чергу представники Асоціації висловили зацікавленість у фіскалізації та електронізації розрахункових операцій та готовність долучитися до цієї роботи вже найближчим часом.

Що таке фіскальний касовий чек на товари та які його обов'язкові реквізити, дізнайтесь за посиланням.

Для отримання безкоштовного 3-денного доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступ до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини