Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Платник ПДВ переїхав в іншу область: чи зміниться рахунок в СЕА ПДВ

20 листопада 2018, 14:00
232
0
Реклама

Чи змінюється номер рахунку у системі електронного адміністрування ПДВ у разі перереєстрації платника, пов'язаної зі зміною адміністративного району?

Перереєстрація платника ПДВ проводиться у разі зміни даних про платника ПДВ, зокрема зміни місцезнаходження (місця проживання) платника ПДВ, і якщо зміни не пов'язані з припиненням платника ПДВ, крім випадків, визначених п. 1 п. 3.15 розд. III Положення № 1130.

У разі перереєстрації дата реєстрації платником ПДВ не змінюється, а тому при перереєстрації платника ПДВ, пов'язаної зі зміною адміністративного району, статус платника ПДВ зберігається з дати його реєстрації платником ПДВ (п. 4.2 розд. IV Положення № 1130).

Таким чином, у випадку перереєстрації платника ПДВ, пов'язаної зі зміною адміністративного району, номер рахунку в системі електронного адміністрування ПДВ не змінюється.

Роз'яснення із розділу 101.17 модуля БАЗА ПОДАТКОВИХ ЗНАНЬ

Читайте на цю тему у виданні БУХГАЛТЕР&ЗАКОН:

"Анулювання ПДВ-реєстрації: облікові наслідки"

"Зміна місцезнаходження: звітування, сплата податків і внесення змін до дозвільної документації"

Якщо хочете отримати більше матеріалів, які стануть Вам у нагоді не лише як фахівцю з бухобліку та податків, а й як громадянину, замовте безкоштовний тестовий доступ протягом 72 годин до аналітики інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини