Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Новостворене підприємство ще не отримало ЕЦП: як повідомляти про прийнятих працівників

21 листопада 2018, 15:00
414
0
Реклама

Суб'єкти господарювання подають до ДФС за місцем обліку як платника ЄСВ повідомлення про прийняття працівника до початку його роботи за укладеним трудовим договором одним із таких способів:

- засобами електронного зв'язку з використанням електронного цифрового підпису відповідальних осіб відповідно до вимог законодавства у сфері електронного документообігу та електронного підпису;

- на паперових носіях разом з копією в електронній формі;

- на паперових носіях, якщо трудові договори укладено не більше ніж із п'ятьма особами.

Тобто, при створенні нового суб'єкту господарювання та тимчасовій відсутності електронного цифрового підпису відповідальних осіб та печатки, повідомлення територіальному органу ДФС про прийняття працівника на роботу можна відправляти на паперових носіях.

Пам'ятайте, що наразі проходять комплексні перевірки Держпраці з питань дотримання трудового законодавства. І за фактичний допуск працівника до роботи без оформлення трудового договору вас можуть оштрафувати на 111 690 грн відповідно до ст. 265 КЗпП.

За інформацією Управління Держпраці у Черкаській області.

Liga:REPORT - инновационный и безопасный онлайн-сервис для формирования и представления отчетности для любого бизнеса. Удобная система регистрации налоговых накладных: легко создавать (есть подсказки по заполнению); всё в одном окне; сверка с ЕРНН; массовая отправка, а вскоре - контроль рискованности блокировки НН.

Попробуйте прямо сейчас. 7-дневный тестовый доступ без ограничений.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини