Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розміри НГО одиниці площі ріллі буде змінено

22 листопада 2018, 16:00
305
0
Реклама

Державна регуляторна служба України оприлюднила проект документу, яким пропонується внести зміни до додатку 1 до Порядку нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення, затвердженого наказом Мінагрополітики від 23.05.2017 р. № 262.

Як висновується з пояснювальної записки до відповідного проекту, необхідність ухвалення змін обумовлена тим, що при розрахунках показників загальнонаціональної (всеукраїнської) нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення були уточнені значення нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по Автономній Республіці Крим та по областях.

При аналізі регуляторного впливу проекту було відзначено, що показники нормативної грошової оцінки одиниці ріллі по Автономній Республіці Крим та по областях України в середньому змінились в межах від - 0,5 % до + 0,5 %.

Нагадуємо, що розмір НГО одиниці площі ріллі по АР Крим та областям впливає на розмір зобов'язань із земподатку. Більше про його розрахунок - у статті "Декларація із земельного податку: про що пам'ятати у 2018 році" видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини