Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рекламні агентства: облік за посередницькими договорами - тема тижня видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН

26 листопада 2018, 10:45
281
0
Реклама

Іноді рекламним агентствам зручніше працювати по посередницьких договорах. Зазвичай в таких випадках полягають агентські договори, але можуть також оформлятися і договори доручення або комісії. Так, посередник може придбавати рекламні послуги або від імені принципала, довірителя(у договорах доручення або агентських договорах), або від свого імені(у договорах комісії). Облік вказаних договорів має деякі особливості.

У статті "Рекламні агентства: облік по посередницьких договорах" ми розглянули:

• Правові основи укладання посередницьких договорів;

• Документальне забезпечення;

• Податковий та бухгалтерський облік.

Крім того, вас може зацікавити стаття: "Рекламні агентства: облік за прямими договорами", із якого ви дізнаєтесь як в обліку з податку на прибуток відобразити операції надання рекламних послуг за прямими договорами. А також податкові наслідки такої операції у розрізі ПДВ, ПДФО та єдиного податку та відображення операцій з надання рекламних послуг за прямими договорами у бухобліку.

Для отримання безкоштовного доступу впродовж 72 годин до аналітики інформаційно-правової системи ЛІГА :ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу і оціните усі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал в Telegram і сторіночку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини