Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Платники податків, які не увійшли до реєстру ВПП, повинні подати ф. № 1-ОПП

7 грудня 2018, 11:30
667
0
Реклама

Офіс великих платників податків ДФС повідомляє про те, що Наказом ДФС № 617 затверджено Реєстр великих платників податків на 2019 р. До Реєстру увійшло 1 500 великих платників, у яких обсяг доходу від усіх видів діяльності за останні чотири послідовні податкові (звітні) квартали перевищив 50 млн. євро, або загальна сума податків, зборів, платежів, сплачених до Держбюджету за такий самий період перевищила 1 млн. євро (з них податкових платежів не менше 500 тис. євро).

Платники Офісу які не досягли критеріїв визначення "великого платника податків", повинні з наступного року обслуговуватися в райДПІ відповідно до зареєстрованого місцезнаходження. Таким платникам необхідно подати в паперовому вигляді реєстраційну заяву за ф. №1-ОПП з позначкою "Зміна місцезнаходження, пов'язана зі зміною адміністративного району, або включення/не включення до Реєстру ВПП".

За неподання заяв за ф.№1-ОПП та порушення встановленого порядку взяття на облік у контролюючих органах відповідно до п. 117.1 ПКУ встановлено відповідальність у вигляді штрафної санкції у розмірі 510 грн.

З огляду на це, податківці звертають увагу всіх платників податків, які не увійшли до реєстру ВПП, і просять подати в найкоротший термін реєстраційну заяву за ф. №1-ОПП.

Як податківці визначають тривалість документальної перевірки залежно від розміру платника, якого перевіряють, читайте в матеріалі видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання безкоштовного 3-денного доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступ до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини