Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Заборгованість із виплат зарплати, що утворилася внаслідок АТО, мають погасити до кінця 2020 року

27 грудня 2018, 16:00
240
0
Реклама

Додаткові гарантії щодо захисту житлових та майнових прав громадян, які проживають на територіях, де проводиться АТО, та громадян, які тимчасово переселені в інші населені пункти України з територій, на яких проводиться АТО, продовжено до кінця 2020 року.

Так, Законом України від 22.11.2018 р. № 2621-VIII внесено зміни до Закону України від 13.01.2015 р. № 85-VIII, завдяки яким встановлено, що до 31 грудня 2020 року цим громадянам має бути погашена заборгованість із виплат заробітної плати, стипендій, пенсій, що утворилася внаслідок проведення АТО, а також встановлено додаткові гарантії захисту житлових та майнових прав громадян, звільнених на підставі зазначених обставин, до моменту їх працевлаштування, за умови отримання ними статусу зареєстрованого безробітного.

Підприємствам, розташованим на території проведення АТО, цікавим може бути матеріал "Чи нараховувати амортизацію на основні засоби, що знаходяться у зоні АТО" сервісу "Інтерактивна бухгалтерія".

Для отримання доступу до вищезазначеного та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини