Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У ProZorro тепер можна моніторити предмет закупівлі

17 січня 2019, 14:00
771
0
Реклама

В системі ProZorro з'явилося нове поле “вид предмету закупівлі”. Новий функціонал дозволить замовникам обирати зі списку вид закупівлі: товари, послуги або роботи, а бізнесу та іншим користувачам отримувати більш релевантні результати пошуку.

Відтепер державні замовники при оголошенні тендеру обиратимуть зі списку, що саме вони купують: товари, роботи чи послуги. Реалізація даної можливості стала першим кроком у впровадженні електронної тендерної документації.

“Сьогодні в системі більшість інформації - це скани документів та файли, які завантажують учасники торгів. Щоби ознайомитися з умовами тендеру потрібно скачати файл, виділити час на його аналіз. З електронною тендерною документацією бізнес, громадські спостерігачі, ЗМІ та всі зацікавлені зможуть швидко знайти релевантні тендери”, - зазначає генеральний директор ДП “ПРОЗОРРО”.

Наступний крок у впровадженні електронної тендерної документації - поява у першому кварталі 2019 року поля з умовами оплати. Постачальники зможуть відразу побачити термін сплати та відсоток передоплати чи післяоплати, який пропонує замовник. Громадським активістам та держаудиторам дане поле допоможе оперативніше виявляти дискримінаційні умови у тендері.

Протягом року також планується поява полів з кваліфікаційними та технічними критеріями предмета закупівлі. Замість того, щоб прописувати їх десь всередині тендерної документації, яка зараз підвантажується у систему як doc-файл, замовники заповнюватимуть відповідні поля у системі.

Як працювати із полем “вид предмету закупівлі” наочно продемонстровано на сайті ProZorro.

Подавайте річну звітність легко!

Онлайн-сервіс звітності Liga:REPORT для юридичних осіб зі знижкою - 60%

· Найзручніша система адміністрування ПДВ.

· Перевірка безпеки роботи з контрагентами.

· Допомога експертів (розумні підказки, роз'яснення НПА, вебінари, аналітика від видання "Інтерактивна бухгалтерія").

· Автозаповнення, авторозрахунки в формах.

· Та багато іншого!

Отримати знижку

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини